Web (Tarayıcı) platformu için geliştirdiğimiz oyunlar.
Kullanıcı avatarı
gönderen Mathf Games
#19
Macera kaldığı yerden devam ediyor!

Mathf Games'in yapımcılığını 3D Oyuncu'nun ise yayıncılığını üstlendiği Zombi Cehennemi'nin devamı niteliğindeki oyun 'Zombi Cehennemi 2' yayında!

Hatırlayın, ilk oyunda peşimizi bırakmaya pek de niyetli olmayan zombilerle mücadele edip, anahtarı bulup kapıyı açmış ve merdivenin basamaklarını çıkmaya başlamıştık. Peki bu basamaklar bizi nereye götürüyordu, gerçekten çıkışa mı?
Resim
İkinci oyunumuzda merdivenlerin bizi çıkışa değil, mahzenin bir üst katına götürdüğünü görüyoruz. Yani bu cehennemden henüz kurtulabilmiş değiliz! Gün ışığına ulaşmak, sandığımız kadar kolay olmayacaktı. Bakalım ikinci mücadelede bilinmeyen dehlizlere kucak açacak olan kapılar, bizi kurtuluşa götürebilecek mi?

Bazen derdiniz kapıyı açan anahtarı bulmak olacak, bazense zombilerin gazabına uğramadan sadece kaçıp kurtulmak... Bir gerçek varsa, o da maceranın burada son bulmayacağıdır. Nefeslerini her an ensemizde hissedeceğimiz zombilere karşı hazırlıklı olmalı, silahlarımızı sıkı sıkıya kavramalı, hayatta kalabilmek için gözümüzü dört açmalıyız. Zira bu dört duvar arasından kurtulmamıza müsade etmeye pek de niyetli olmayan ev sahiplerimiz peşimizi kolay kolay bırakmayacak gibi.

İşte oyun içi görüntüler ile hazırlanmış tanıtım videosu:
[youtube]gMYyNGeGLUg[/youtube]
Videoyu mathf Games Vimeo sayfasından izlemek istiyorsanız lütfen buraya tıklayın.
Serinin ikinci oyununda sistem gereksinimleri ve dosya boyutu düşürüldü. Buna rağmen ilk oyuna oranla daha büyük mekanlar ve daha zorlu bir oyun sizleri bekliyor. İlk oyunumuzda içinden sağlık iksirleri bulabildiğiniz kutular bu oyunda yok. Bunun yerine öldürdüğünüz zombilerden çıkan iksirler ile idare etmek zorunda kalacaksınız. Bu nedenle iksiri ne zaman alacağınıza iyi karar vermeniz gerek.

Söz fazla uzatmadan oyunu oynayabileceğiniz adresi paylaşalım. Aşağıdaki adresten oyunu oynayabilirsiniz:

http://www.3doyuncu.com/3d-zombi-cehennemi-2/oyna/

Ekip olarak ilerleyen zamanlarda daha özgün ve etnik unsurlarımıza uygun projeler ile karşınızda olmayı hedefliyoruz.
İlginiz için teşekkür eder, keyifli dakikalar geçirmenizi dileriz. İyi oyunlar!

Oyun içi görseller için lütfen blog yazımızı inceleyin. Blog yazımızı incelemek için buraya tıklayın.