Mobil cihazlar için geliştirdiğimiz oyunlar.
Kullanıcı avatarı
gönderen Mathf Games
#79
Tüm takipçilerimize merhaba,

Uzun ve yorucu bir yapım sürecinin ardından; bugün sizlere Türkiye'nin ilk birebir gerçek mekanları konu alan mobil oyununu sunmanın gururunu yaşıyoruz. Daha önce görsellerini paylaştığımız ve hakkında bazı detayları açıkladığımız mobil park etme oyunumuz İstanbul'da Park artık yayında!

http://mathfgames.com/wp-content/uploads/2016/02/googlePlay.png
Resim
[youtube]h0jjzuah4Gw[/youtube]
Park etme oyunu denince bazı arkadaşların eli sağ üst köşede bulunan; minik, kırmızı fakat özünde hiç şirin olmayan çarpı işaretine gitmiş olabilir. Aman daha öteye gitmesin. :) İstanbul'da Park ile sizlere alışmış olduğunuz, sıradan park oyunu konseptini unutturmak istiyoruz. Nedir bizi diğerlerinden ayıran? Bize göre oyunumuzun en temel farklılığı hasar sistemi. Piyasadaki pek çok park etme oyunu çarpma hakkı üzerine kurulmuş durumda. Bir veya üç çarpma hakkınız olur, en ufak bir sürtünme ile (ki aslında aracın bile sürtündüğünden haberi yoktur) oyun biter. Mathf Games olarak bu gerçek dışı tabuyu yıkmak istedik. Aracı istediğiniz kadar çarpın, fakat sonuçlarına katlanmanız gerekeceğini unutmayın. İstanbul'da Park'ta aracınızın dayanıklılığına ve çarptığınız andaki hızınıza göre aracınız hasar alır. Aracınızın hasar seviyesi yükseldikçe araç kontrolü zorlaşır, frenler tutmaz hale gelir. Aynı zamanda hasar puanları seviye sonunda hanenize eksi puan(lar) olarak yazılır. Aracınızı tamir ettirmek için paraya, para kazanmak için ise puana ihtiyaç duyacaksınız.

Farklı olma gereği hissettiğimiz bir nokta daha vardı; süre kısıtlaması. Sokaklarda dakikalarca park edecek bir boşluk arayan insanların size saniyeler için park etme zorunluluğu getirmesinin biraz saçma olacağını hissettik. Neticede İstanbul'da Park oynarken süreyi dert etmenize gerek yok. Süreniz bitse bile oynamaya devam edebilirsiniz. Burada oyun yalnızca siz isterseniz bitecek. Süre kısıtlaması yok diyor olmamız, elleri kolları sallamak suretiyle seviye geçilebileceği anlamına da gelmesin. :) Seviye geçebilmek ve bolca para kazanabilmek için elbette süreye önem vermeniz gerekecek. Özetle; özgürce dolaşmayın demiyoruz, yine dolaşın, ama hobi olarak dolaşın. :)

Özgürce dolaşmak demişken; İstanbul'da Park'ı diğer park etme oyunlarından ayıran bir başka büyük özelliği aktarmak istiyoruz.
Resim
İnsanlık için ne derece bilemiyoruz fakat park oyunları için büyük bir adım olabilir. İstanbul'da Park'ı oynarken; diğer park etme oyunlarından alışılagelmiş, size park edeceğiniz yeri gösteren işaretleri göremeyeceksiniz. Zira park yeri bulmak hiçbir zaman o kadar kolay olmadı. Aracı park etmeniz gereken yeri, süreyi düşünmeden arayabilmeniz için serbest dolaşma modunu hazırladık. İstediğiniz zaman araca binebilir, istediğiniz zaman araçtan inebilirsiniz. Araçtan indiğinizde geri sayım duracak ve haritayı özgürce dolaşabileceksiniz. Seviyeyi kısa sürede bitirip yıldızları ve puanları toplayabilmek için özgür dolaşma modunu akıllıca kullanmalısınız. Park bölgesini araç içindeyken aramak size zaman kaybettirebilir (zaten yapmazsınız ama; sonra bu seviye bitmiyor deyip, bize sövmeyin diye uyaralım istedik).

Yazıyı fazla uzatıp canınızı sıkmak istemiyoruz. Biz İstanbul'da Park'ı ticari bir araç olarak görmedik. Oyun içerisinde izlediğimiz reklam politikasından bunu anlayacağınızı düşünüyoruz. Bizim amacımız oynanabilir, kaliteli bir oyun yapabilmekti. Bizim amacımız, ekibimizin ortak amacına (bkz) bir adım olsun yaklaşabilmekti.

Umuyoruz ki hedeflerimize bir nebze olsun yaklaşabilir ve sizlerin keyifli dakikalar geçirmesini sağlayabiliriz.

Sizi İstanbul'da Park ile baş başa bırakıyor ve vakit kaybetmeden yeni projemiz için çalışmalara başlıyoruz.

Herkese iyi oyunlar. :)

Güncelleme Notları:
1 Temmuz 2016
+ Her seviye için süre rekoru eklendi.
+ Tüm seviyelerdeki toplam süre rekoru üzerinden Google Play skor tablosu eklendi.
+ Bazı seviyelerin süreleri güncellendi.
26 Haziran 2016
+ 10 yeni seviye!
+ 2 yeni araç!
+ Görsel iyileştirmeler.
+ Performans iyileştirmeleri.
+ Oynanış iyileştirmeleri.
+ Arayüz iyileştirmeleri.
+ Hata düzeltmeleri.
18 Mayıs 2016
+ Performans yükseltmeleri.
+ Küçük çaplı hata gidermeleri.
17 Mayıs 2016
+ 4 yeni araç!
+ Serbest sürüş modu!
+ Performans yükseltmeleri.
+ Küçük çaplı hata gidermeleri.
24 Şubat 2016
+Performans yükseltmeleri
+Küçük çaplı hata gidermeleri
22 Şubat 2016
+10 adet yeni seviye
+Performans yükseltmeleri
+Küçük çaplı hata gidermeleri
+küçük çaplı arayüz geliştirmeleri
19 Şubat 2016
+Çeviri ve hasar bildirim sistemindeki hata giderildi.
+Tespit edilen hatalar giderildi.
+Tespit edilen performans sorunları giderildi.
18 Şubat 2016
1.1.8 sürümüyle yayınlandı.
10 Ocak 2016
Beta testleri başladı.
gönderen GLaDOS
#80
Tebrikler.Yeni projelerinizde de başarılarınızın devamını diliyorum.Takipteyiz :)
Kullanıcı avatarı
gönderen myasinay
#81
GLaDOS yazdı:Tebrikler.Yeni projelerinizde de başarılarınızın devamını diliyorum.Takipteyiz :)
Teşekkürler GLaDOS,
Sizler ekibimizin destekçisi olduğu sürece, vazgeçersek kalbimiz kurusun. :)