Web (Tarayıcı) platformu için geliştirdiğimiz oyunlar.
Kullanıcı avatarı
gönderen Mathf Games
#4
Zombi Cehennemi, mathf Games ve 3DOyuncu ortaklığıyla web platformu için hazırlanmış; hayatta kalma-korku kategorisinde bir oyundur.

Mathf Games ve 3DOyuncu işbirliğinde hazırlanan Zombi Cehennemi'nde amacınız zombilere yem olmadan mahzenden kaçmak.
Ne yazık ki grafik olarak özgün bir oyun olduğunu söyleyemeyiz. Fakat kodlama kısmı mathf Games ekibine ait.

Üç farklı zombi sınıfı(klasik, güçlü, hızlı), web platformu için oldukça gelişmiş grafikler, performans geliştirmeleri sayesinde düşük sistem gereksinimleri, kullanıcı dostu arayüzü ve sürükleyici oynanışıyla Zombi Cehennemi'ni aşağıdaki linkten oynayabilirsiniz:
http://www.3doyuncu.com/3d-zombi-cehennemi/oyna/

Ayrıca aşağıdaki videoyu izleyerek oynanış hakkında fikir sahibi olabilirsiniz:

[youtube]wZu4j6Eo22k[/youtube]

Mathf Games ekibi olarak ilerleyen zamanlarda daha özgün ve daha güzel çalışmalarla karşınızda olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu aşamada bizimle iletişime geçebilir, fikirleriniz ve görüşleriniz sayesinde gelecekteki oyunların çok daha üst seviyelerde olmasına katkı sağlayabilirsiniz.

Oyunumuza olan ilginizden ötürü teşekkürler, şimdi; bulunması gereken bir anahtar, kaçılması gereken bir mahzen var! Nerede benim baltam?

Not: Youtube'a alerjim var diyenler mathf Games Vimeo sayfasındaki oynanış videosuna buradan erişebilir.
Kullanıcı avatarı
gönderen BilgeTonyukuk
#14
Selamun aleyküm;

Tebrikler, başarılarınızın devamını diliyorum. :)
gönderen LexaL
#15
Size güveniyorum 'mathf games' ekibi çok iyi işler çıkaracaksınız !
Kullanıcı avatarı
gönderen Mathf Games
#18
Selam,

Desteğiniz için teşekkür ederiz arkadaşlar. En kısa sürede yepyeni projelerde görüşmek dileğiyle.
gönderen nemis
#44
Hello guys I'm studying programming with Unity3d . I could use help as you have created the artificial inteligente for ziombie have used something in particular , and if you do there is some tutorials to create this ?
Kullanıcı avatarı
gönderen myasinay
#46
nemis yazdı:Hello guys I'm studying programming with Unity3d . I could use help as you have created the artificial inteligente for ziombie have used something in particular , and if you do there is some tutorials to create this ?
Hi. Sorry, we can't share our AI scripts. But if you don't have too many zombies in your game you can use Unity NavMesh (Navigation Mesh) system. It's a simple system and there is too much tutorials in Youtube. We can help anytime when you encounter with any problem.