Yeni oyun duyuruları ve mevcut oyunlar hakkında duyurular.
Kullanıcı avatarı
gönderen Mathf Games
#111
Merhaba arkadaşlar,

Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz günlerde Devrim Yarışları isimli yeni mobil oyunumuzun duyurusunu yapmış ve bir teaser videosu paylaşmıştık.
Oyundan bazı detayları paylaştığımız bu duyuruda, Devrim Yarışları'na dair paylaşımların sosyal medya hesaplarımızdan ve web sitemiz üzerinden devam edeceğinin söylemiştik. Şimdi, bu sözümüzü tutmakta kararlı olduğumuzu gösteren, ilk paylaşımımızı yapmak için buradayız.
Teaser videosu, konsepti gereği oyun içi görüntüleri çok net yansıtamıyordu. Duyurumuzun ardından "Videoda oyunu göremiyoruz." gibi pek çok geri dönüş aldık. Bu geri dönüşlere cevaben ilk paylaşımımızı bir oynanış videosu ile yapmaya karar verdik.
İşte Devrim Yarışları oynanış videosu:



Yarış tipi: Çok Turlu
Araba: Devrim
Görüntü kalitesi: Orta

Videoda genel olarak ana menüyü, araç çeşitlerini, araç özelleştirmelerini ve geliştirmelerini gösterdik ve ardından oyunumuza adını veren Devrim ile Çok Turlu yarış moduna girdik.
Çok Turlu (diğer oyunlardan bildiğiniz adıyla Circuit) modu, bildiğimiz klasik araba yarışı. Gelecek günlerde çeşitli paylaşımlara devam edeceğimiz gibi, farklı yarış tiplerine ait oynanış videoları da paylaşacağız.
Oynanış videosunun, Devrim Yarışları beta sürümüne ait olduğunu, tam sürümde bazı değişiklikler olabileceğini hatırlatmakta fayda görüyoruz.

Çok yakında görüşmek dileğiyle, herkese iyi oyunlar!